4 Mayıs 2013 Cumartesi

Voscreen: Eğlenerek İngilizce Öğrenmenin adı


İngilizce öğrenmek ya da geliştirmek için inanılmaz bir websitesi: Voscreen


Merhabalar, İngilizce öğrenenler için, yeni,büyük ve yenilikçi bir web sitesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Hollywood filmleri, belgesel, şarkı, konuşma ve benzeri kısa videoların binlercesini bulabileceğiniz yapay zeka oluşturularak yapılmış bu web sitesinin bağımlısı olabilirsiniz. 
Voscreen size Türkçe, Fransızca, İspanyolca, Endonezya, Arapça, Rusça vb. 13 dili desteği sunuyor. Videolar eğlenceli ve kısa olduğundan canınız sıkılmıyor.Dil becerilerini iyileştirmenizi sağlayan bir algoritma bulunuyor. Bu bir oyunu andırıyor ve en güzel yanı ise voscreen ücretsizdir. 
Siteyi açtığınızda Mother Tongue kısmından Turkish seçmeniz yeterli daha sonra size İngilizce dilinde bir video gösteriyor ve orada söylenenin ne olduğunu cevaplamanızı istiyor.
Mother Tongue
Sitede bubbles sistemi bulunmakta.Karşınıza aynı video birçok kez gelebiliyor.Ancak aynı videoyu her doğru cevaplamanız size bir bubbles kazandırıyor.5 bubbles’ı tamamladığınızda aynı video bir daha karşınıza çıkmıyor.
 Videolara doğru yanıtlar verdikçe puanlarınız artıyor ve daha uzun cümleler içeren videolar gelmeye başlıyor. Eğer cümleleri telaffuz edilişinden anlayamazsanız videonun İngilizce alt yazısını görerek daha kolay cevap verebiliyorsunuz.
Voscreen hakkında yapılan yorumları buradan görebilir ve facebook'tan takip edebilirsiniz. #https://www.facebook.com/Voscreen
Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.İyi öğrenmeler.
vos creen

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Yandex.Metrica